Ο Νίκος Χιωτάκης παρουσίασε τον συνδυασμό του για την Κηφισιά

Ο Νίκος Χιωτάκης παρουσίασε τον συνδυασμό του για την Κηφισιά

Την Κυριακή 17/2/19 σε μια κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 1500 φίλους και υποστηρικτές, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης παρουσίασε τους πρώτους 51 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια στις τρεις δημοτικές ενότητες και στα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια των τοπικών Συμβουλίων. Παράλληλα ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες της υποψηφιότητας του συνδυασμού του με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε». Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν είναι πολίτες με θητεία στα Δημοτικά Συμβούλια και σημαντική πολιτική, κοινωνική κι επιστημονική δράση στα κοινά των βορείων προαστίων. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι μεταξύ αυτών είναι και πολλοί νέοι που εκτίθενται για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία.

ΝΙΚΟΣ_ΧΙΩΤΑΚΗΣ_17-2-19
Μιλώντας για την στάση που θα κρατήσει κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Νίκος Χιωτάκης είπε χαρακτηριστικά: “Θα επιδιώξω αυτές οι εκλογές να διεξαχθούν με καθαρούς όρους. Με πολιτικό πολιτισμό. Με θετικό πολιτικό λόγο κι όχι με λάσπη. Στη βάση προγραμματικών εξαγγελιών. Με αντικειμενική αξιολόγηση της κάθε υποψηφιότητας. Με βάση τα πεπραγμένα και την προσφορά του καθενός μας κι όχι με ψέματα και συκοφαντίες. Για να μην γίνει κανόνας στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου μας η μαύρη προπαγάνδα.”

Σε μια νέα πραγματικότητα που δημιουργείται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πάρα πολλές αρμοδιότητες αλλά και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για έργα και πρωτοβουλίες με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, η εμπειρία, οι επαφές και η γνώση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποτελούν μονόδρομο.

“Τα προάστιά μας, η Νέα Ερυθραία, η Εκάλη και η Κηφισιά, οι τόποι μας, χρειάζονται μια ικανή κι αποτελεσματική ηγεσία. Κατηρτισμένη, με εμπειρία διοίκησης, με παραστάσεις και γνώση καλών διεθνών πρακτικών. Χρειάζεται και ισχυρή ομάδα υποψηφίων και συνεργατών. Το νέο περιβάλλον που δημιουργεί στην αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του νόμου «Κλεισθένης» , οι αλλαγές που φέρνει στην καθημερινή λειτουργία των Δήμων, δημιουργεί νέα δεδομένα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χιώτακης.


Ο Νίκος Χιώτακης είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τον Ιανουάριο του 2015 είναι πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε. ΠΕΤΑ, η οποία έχει κύριο μέτοχο την ΚΕΔΕ. Συμμετέχει στην ελληνική αντιπροσωπεία της Επιτροπής των Περιφερειών (Comitee of Regions) του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) από τον Οκτώβριο του 2014. Συμμετείχε, για πρώτη φορά, στις Δημοτικές Εκλογές το 1998 και εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Εξελέγη πρώτη φορά Δήμαρχος Κηφισιάς στις Δημοτικές εκλογές του 2002 και επανεξελέγη στις εκλογές του του 2006 και του 2010 στο νέο "Καλλικρατικό" Δήμο Κηφισιάς, με τις δημοτικές ενότητες Εκάλης, Νέας Ερυθραίας Κηφισιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης