Συνελήφθη 48χρονος με 77 κιλά ινδικής κάνναβης στο Καλπάκι Ιωαννίνων

Συνελήφθη 48χρονος με 77 κιλά ινδικής κάνναβης στο Καλπάκι Ιωαννίνων

Στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκαν 12 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου 77 κιλών, και ένα πιστόλι Browning, με γεμιστήρα και 2 φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm

kalpaki_xasis_pistoli
Ένα πιστόλι και 77 κιλά ινδικής κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων, ενώ συνελήφθη και ένας 48χρονος.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο 40ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Κοζάνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος. Μετά από έρευνα βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 12 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου 77 κιλών, και ένα πιστόλι Browning, με γεμιστήρα και 2 φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm. Τα ναρκωτικά, το πιστόλι το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, epiruspost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης