Βόλος: Γυναίκα - αράχνη «πουλούσε έρωτα» σε ηλικιωμένο για να ξαφρίσει το σπίτι του ο φίλος της

Βόλος: Γυναίκα - αράχνη «πουλούσε έρωτα» σε ηλικιωμένο για να ξαφρίσει το σπίτι του ο φίλος της

Ο 70χρονος δεν υποψιάστηκε τις πραγματικές προθέσεις της

peripoliko
Στα δίχτυα μιας αδίστακτης γυναίκας με πλούσιο παρελθόν στις κλοπές έπεσε ένας... ερωτοχτυπημένος 70χρονος στο Βόλο, ο οποίος βρέθηκε προ οδυνηρής έκπληξης όταν έμαθε ότι του «πουλούσε» έρωτα για να τον απομακρύνει από το σπίτι, δίνοντας ευκαιρία στον πραγματικό της σύντροφο να τρυπώσει μέσα!

Ο ηλικιωμένος δεν υποψιάστηκε τις πραγματικές προθέσεις της κατά πολύ νεότερής του γυναίκας- «αράχνης», με την οποία είχε βγει ραντεβού και κατέληξαν στο σπίτι του. Κάποια στιγμή, η 32χρονη Ελληνίδα του ζήτησε να βγουν για να κάνουν βόλτα και εκείνος δέχθηκε, χωρίς να αντιληφθεί ότι, πριν φύγουν, εκείνη άφησε ανοιχτό το παράθυρο του λουτρού.

Όταν ο 70χρονος επέστρεψε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι κάποιος είχε ερευνήσει όλα τα δωμάτια και είχε κλέψει τον φορητό υπολογιστή του. Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη, που δεν ήταν άλλος από τον επίσης σεσημασμένο για κλοπές 36χρονο σύντροφο της 32χρονης, ο ρόλος της οποίας αποκαλύφθηκε. Ο κλεμμένος φορητός υπολογιστής βρέθηκε στην κατοχή του ζευγαριού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης