Επιδειξίας χαϊδευόταν μπροστά σε νεαρές στη Λάρισα!

Επιδειξίας χαϊδευόταν μπροστά σε νεαρές στη Λάρισα!

Ο νεαρός Έλληνας που καραδοκούσε σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και, μόλις έβλεπε μοναχική κοπέλα, κατέβαζε το παντελόνι του και αυνανιζόταν επιδεικτικά μπροστά της

epideiksias
Φόβος και τρόμος για τις νεαρές γυναίκες είχε γίνει επί δυο συνεχόμενες νύχτες ένας νεαρός Έλληνας που καραδοκούσε σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και, μόλις έβλεπε μοναχική κοπέλα, κατέβαζε το παντελόνι του και αυνανιζόταν επιδεικτικά μπροστά της, προτρέποντάς την μάλιστα να παρακολουθήσει το... θέαμα!

Ο 22χρονος επιδειξίας δεν προσπάθησε να επιτεθεί στις εμβρόντητες κοπέλες οι οποίες, ωστόσο, πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλαν την... επίδειξη στην Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του. Βάσει αυτής τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται ύποπτα και, όταν προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο, εκείνος το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο, δεν απέφυγε τη σύλληψη και την προσαγωγή του στην Ασφάλεια.

Κάποια από τα θύματα αναγνώρισαν τον 22χρονο που σπουδάζει στη Λάρισα κι έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και απείθεια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές, στο οποίο έδωσαν κατάθεση οι κοπέλες μπροστά στις οποίες χαϊδευόταν επιδεικτικά και ο αστυνομικός που τον συνέλαβε. Ο νεαρός φοιτητής ζήτησε συγγνώμη, αλλά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, δίνοντάς του ωστόσο τριετή αναστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης