Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

xionoptwsi_thessaloniki

Κλειστά τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας – Δείτε ποιοι δήμοι αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία και αύριο, Πέμπτη 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, σχολεία όλων των βαθμίδων σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας αλλά και της πρωινής σφοδρής χιονόπτωσης.

Κλειστές θα μείνουν οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Δέλτα, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Πυλαίας - Χορτιάτη, Κορδελιού - Ευόσμου και Χαλκηδόνας.

Ο δήμος Βόλβης ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και της νέας επιδείνωσης της κακοκαιρίας, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο όλες οι σχολικές μονάδες, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Δέλτα.

Παράλληλα, ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης αποφάσισε ότι δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμος Χαλκηδόνας, που ανακοίνωσε ότι τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, αφού εκτιμηθούν η κατάσταση των σχολικών μονάδων και οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Μετά την νέα επέλαση του χιονιά, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου  τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Αργότερα το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nipiaga

Το υπουργείο Παιδείας προχωρά στην υποχρεωτική ένταξη στα νηπιαγωγεία των παιδιών από την ηλικία των τεσσάρων ετών χωρίς να υπολογίζει την ανεπάρκεια των κτιριακών υποδομών και τις ελλείψεις προσωπικού - Σε όλη την Ευρώπη μόνο στο Λουξεμβούργο πηγαίνουν υποχρεωτικά στο σχολείο παιδιά 4 ετών - Ενστάσεις και από τους ειδικούς

3