Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας – Δείτε ποιοι δήμοι αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία και αύριο, Πέμπτη 

xionoptwsi_thessaloniki
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, σχολεία όλων των βαθμίδων σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας αλλά και της πρωινής σφοδρής χιονόπτωσης.

Κλειστές θα μείνουν οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Δέλτα, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Πυλαίας - Χορτιάτη, Κορδελιού - Ευόσμου και Χαλκηδόνας.

Ο δήμος Βόλβης ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και της νέας επιδείνωσης της κακοκαιρίας, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο όλες οι σχολικές μονάδες, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Δέλτα.

Παράλληλα, ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης αποφάσισε ότι δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμος Χαλκηδόνας, που ανακοίνωσε ότι τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Κλείσιμο
Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, αφού εκτιμηθούν η κατάσταση των σχολικών μονάδων και οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Μετά την νέα επέλαση του χιονιά, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου  τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Αργότερα το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης