Καλλιθέα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το φονικό έξω από χαρτοπαικτική λέσχη
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιθέα.
Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε έξω από ίντερνετ καφέ, στο οποίο το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα. Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ένας άγνωστος άντρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι με τρεις σφαίρες και τράπηκε σε φυγή.
Ο άντρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι της δολοφονίας προηγήθηκε συμπλοκή στην οποία μετείχαν τρία άτομα. Το θύμα φέρεται να είναι Ελληνας, και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο ιδιοκτήτης της λέσχης.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.
Το πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα της εταιρείας ΗΡΩΝ έκλεισε δύο χρόνια ζωής και γιορτάζει, μαζί με τους καταναλωτές που το επέλεξαν, τις υψηλές πραγματικές «αποδόσεις» που τους απέφερε για αυτά τα δύο χρόνια.