Εορταστική προσφορά του «Θέμα 104.6»: Τραπέζι για 8 άτομα από το Euromarket

Εορταστική προσφορά του «Θέμα 104.6»: Τραπέζι για 8 άτομα από το Euromarket

Οι ενδιαφερόμενοι διεκδικούν το τραπέζι αυτής της εβδομάδας με αποστολή sms, (γράφετε Thema euromarket ή Thema τραπέζι και το στέλνετε στο 19619) έως λίγο πριν τις 9 το πρωί της παρασκευής 21 Δεκεμβρίου

euromarket-foto1
Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα ο μεγάλος διαγωνισμός του «Θέμα 104.6», ο οποίος σε συνεργασία με «Euromarket», προσφέρει σε δύο τυχερούς και πιστούς ακροατές από ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των 8 ατόμων.

Το ένα τραπέζι κληρώθηκε ήδη μεταξύ των συμμετεχόντων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου από την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

Το δεύτερο θα κληρωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από την εκπομπή «Πρωινή Φρουρά» με τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη.

Οι ενδιαφερόμενοι διεκδικούν το τραπέζι αυτής της εβδομάδας με αποστολή sms, (γράφετε Thema euromarket ή Thema τραπέζι και το στέλνετε στο 19619) έως λίγο πριν τις 9 το πρωί της παρασκευής 21 Δεκεμβρίου.

Το κάθε τραπέζι (γεύμα για 8 άτομα) προσφέρουν τα EUROMARKETS και περιλαμβάνει :

· ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ.

· ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ, ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Κλείσιμο
· ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ.

· ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΟΑ, ΡΟΔΙ, ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ VINAIGRETTE ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

LIN_3100

Ο νικητής θα παραλάβει το εορταστικό μενού από το κεντρικό κατάστημα EUROMARKET στην Αγία Παρασκευή, οδός Αγίου Ιωάννου 39, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα Euromarkets, διαθέτουν πέντε σημεία πώλησης σε πρότυπα καταστήματα delicatessen στην Αττική. Η τεράστια γκάμα από προϊόντα κρέατος περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες ιδιαίτερες γεύσεις προσαρμοσμένες στις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή, πάντα κάτω από τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας με στόχο τη διευκόλυνση στην καθημερινότητα των καταναλωτών.
FB-Cover
LIN_5451

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης