Μαγνησία: Έσπασε το χέρι της φίλης του με καρέκλα

Μαγνησία: Έσπασε το χέρι της φίλης του με καρέκλα

Η άτυχη γυναίκα πήγε μόνη στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τοποθέτησαν γύψο στο χέρι που είχε υποστεί κάταγμα

volov
Κακή κατάληξη είχαν ο δεσμός και η συγκατοίκηση ενός 35χρονου και μιας 40χρονης στην Αγριά Μαγνησίας αφού, κατά την διάρκεια ενός καυγά, ο άνδρας επιτέθηκε στην σύντροφό του και τη χτύπησε με τα χέρια και με μία καρέκλα σπάζοντάς της το χέρι!

Η άτυχη γυναίκα πήγε μόνη στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τοποθέτησαν γύψο στο χέρι που είχε υποστεί κάταγμα. Στη συνέχεια, πήγε «γραμμή» στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 35χρονου συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

*** Σοβαρό επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Δοκίμι Αγρινίου, όπου διαπληκτίστηκαν ένας 26χρονος με έναν 36χρονο και ο πρώτος χτύπησε τον δεύτερο σε όλο του το σώμα με μια μεταλλική βέργα τραυματίζοντάς τον! Το θύμα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης