Το ταμπλό του Ι.Χ. έκρυβε Ecstasy και χασίς από την Ολλανδία

Το ταμπλό του Ι.Χ. έκρυβε Ecstasy και χασίς από την Ολλανδία

20 συσκευασίες με 49.733 ναρκωτικά χάπια Ecstasy και 80 αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους επτά κιλών και 661 γραμμαρίων

hollandiaa
Μπροστά σε μια υπόθεση οργανωμένης εισαγωγής Ecstasy και χασίς βρέθηκαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας που είχαν στήσει ενέδρα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο διέσχισε όλη την Ευρώπη για να φτάσει στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων στο Κιλκίς.

Εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ανέλαβε να «ξεσκονίσει» το όχημα, καθώς οι πληροφορίες ήταν σαφείς. Έτσι, ανακάλυψε στο ταμπλό του την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία υπήρχαν 20 συσκευασίες με 49.733 ναρκωτικά χάπια Ecstasy και 80 αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους επτά κιλών και 661 γραμμαρίων.

kavala_xasi


Ο 47χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη και αποκάλυψε ότι εκτελούσε εντολές ενός 33χρονου Έλληνα και ενός 33χρονου αλλοδαπού, μαζί με τους οποίους είχε ταξιδέψει στην οδικώς στην Ολλανδία απ’ όπου παρέλαβαν τα ναρκωτικά, τα έκρυψαν στο εσωτερικό του οχήματος και ο ίδιος ανέλαβε να τα μεταφέρει στην Ελλάδα. Στην αποθήκη του σπιτιού του, μάλιστα, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 689 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης τον 33χρονο Έλληνα, ενώ ο συνομήλικός του αλλοδαπός δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται. Και οι τρεις κατηγορούνται για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης