Αιτωλοακαρνανία: Ρομά πιάστηκαν στα χέρια με Πακιστανούς για τα μάτια μια 17χρονης

Αιτωλοακαρνανία: Ρομά πιάστηκαν στα χέρια με Πακιστανούς για τα μάτια μια 17χρονης

Ο 46χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του κατήγγειλαν ότι οι Πακιστανοί άρχισαν να απειλούν την κοπέλα με διάφορες φράσεις, αφού εισέβαλαν παράνομα στο σπίτι τους στα Καλύβια Αγρινίου 

astynomia
Μια ανήλικη τσιγγάνα «γυάλισε» στο μάτι μιας ομάδας τεσσάρων Πακιστανών, που δεν δίστασαν να μπουν απρόσκλητοι στο σπίτι της στο χωριό Καλύβια του Αγρινίου. Όταν η 17χρονη προσπάθησε να τους διώξει, επενέβησαν ο πατέρας και ο αδελφός της.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των Ρομά και των αλλοδαπών και κλήθηκε η Άμεση Δράση, στην οποία ο 46χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του κατήγγειλαν ότι οι Πακιστανοί άρχισαν να απειλούν την κοπέλα με διάφορες φράσεις, ενώ οι δυο από τους αλλοδαπούς πρόλαβαν να εξαφανιστούν και οι άλλοι δυο ηλικίας 23 και 31 χρόνων υποστήριξαν ότι πατέρας και γιος τους τραυμάτισαν γρονθοκοπώντας τους και έκλεψαν το κινητό του 23χρονου.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι τέσσερις και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε στους Ρομά δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή και στους δυο Πακιστανούς για απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς βρίσκονται παράνομα στην χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης