Κατερίνη: Έκρυβε κοκαΐνη και σε τρίτο σπίτι 51χρονος διακινητής

Κατερίνη: Έκρυβε κοκαΐνη και σε τρίτο σπίτι 51χρονος διακινητής

Εκτός από τα ναρκωτικά οι άνδρες της Ασφάλειας κατάσχεσαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι κρότου , 47 φυσίγγια , 2.730 ευρώ και το αυτοκίνητό του

astinomia_1
Είχε απλώσει παντού τα δίχτυα του ο 51χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης καθώς, μετά τα δυο σπίτια και έναν χώρο που χρησιμοποιούσε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και τη Χαλκιδική, βρέθηκαν ναρκωτικά και σε τρίτο σπίτι!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλο ένα κτίριο που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης και επίσης ανακάλυψαν κρυμμένες ποσότητες κοκαΐνης βάρους 101,4 γραμμαρίων και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 392,6 γραμμαρίων. Έτσι, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 51χρονος είχε εντοπιστεί μετά την σύλληψη ενός 57χρονου στην Κατερίνη με 6,4 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε αγοράσει νωρίτερα από αυτόν. Μετά από εκτεταμένες έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, είχαν βρεθεί συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 333,3 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 16,6 γραμμαρίων, οκτώ έτοιμα τσιγαριλίκια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι κρότου και 47 φυσίγγια, ενώ είχαν κατασχεθεί 2.730 ευρώ και το όχημα του 51χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης