Τραγωδία στην Πάτρα: Στα αζήτητα το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό

Τραγωδία στην Πάτρα: Στα αζήτητα το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό

Κανείς δεν έχει αναζητήσει το ανδρόγυνο που κατέληξε μέσα στο σπίτι του με λίγες ημέρες διαφορά  - Πρώτα πέθανε ο άντρας από χτύπημα και στη συνέχεια η σύζυγός του από εγκεφαλικό

patra
Στα αζήτητα του νεκροτομείου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας παραμένει, απο την περασμένη Δευτέρας, το ηλικιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα του, σε πολυκατοικία της οδού Κύπρου και Ήρας.

Κανείς δεν έχει αναζητήσει το ανδρόγυνο που κατέληξε μέσα στο σπίτι του με λίγες ημέρες διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετα απο πολλές προσπάθειες η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει μακρυνό τους συγγενή, στον οποίο γνωστοποίησαν το συμβάν και αναμένουν ενημέρωση εάν θα παραλάβει ή όχι τις σορούς προκειμένου να γίνει η ταφή τους.

Να θυμίσουμε ότι η έντονη μυρωδιά απο το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε συνδυασμό με την απουσία των ηλικιωμένων είναι εκείνα τα οποία έκανα τους γείτονες να ενημερώσουν την αστυνομία.

Ο 93χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο της κουζίνας σε προχωρημένη σήψη και η 73χρονη σύζυγος του στο μπάνιο.

Απο την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα προέκυψε ότι πρώτα κατέληξε ο άνδρας απο χτύπημα στο κεφάλι μετά απο πτώση και μετά απο μερικές ημέρες η συζυγός του, απο εγκεφαλικό.

Κλείσιμο
Η γυναίκα ζούσε με την σορό του άνδρα της πάνω απο μία εβδομάδα και έχουν προκύψει στοιχεία ότι ακολουθούσε κανονικά τις καθημερινές της συνήθειες.

Πρόβλημα υγείας το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε η 73χρονη φαίνεται ότι δεν της επέτρεψε να κατανοήσει το τι είχε συμβεί.

Πηγή: patrastimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης