Μεγαλοπρεπής τελετή υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο στην Αθήνα

andros1

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και πολίτες της περιοχής

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και πολίτες της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Επίκουρος

Σκοταδιστική νεκρολατρεία .Επειγόντως επιστημονικός ορθολογισμός φιλοσοφία και αξίες.

αλεξ

Βρίζεις την θρησκεία μας.Είναι μισαλλοδοξία και απαγορεύεται !

aris

Δυστυχωs στο ελλαδισταν ζουμε φιλε

ΔΟΞΑΣΜΈΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

Θα ήθελα να είμαι απο μια μεριά,όταν μοιραία κάποια στιγμή εσύ και όλοι μας (θνητοί)θα περάσεις απέναντι και θα συναντήσεις τον Ύψιστο για να τον προσκυνήσεις.Ακόμη και οι δαίμονες τον προσκυνούν διότι έχει εξουσία σε κτιστά και άκτιστα..Θα σου φύγει το σκατό και δεν θα βρίσκεις μέρος να κρυφτείς τρομάρα σου που υπογράφεις και ως Επίκουρος. Ως τότε εύχομαι να σε φωτίσει η Χάρη του Αγίου Πνεύματος και να μετανοήσεις,να σου δωθεί χρόνος σε αυτή τη ζωή...γιατί μετά θα είναι πολύ αργά..

Ελλην

Δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το όνομα του Επίκουρου φιλόσοφου και να προσβάλεις την πίστη Ελλήνων. Μαζέψου.. που θες να αυτοδιαφημιστείς για την λογική σου εν μέσω ακραίων προσβολων έναντι Ελλήνων. Την εποχή των αρχαίων μας φιλοσόφων θα σε καταδίκασαν σε θάνατο.. Δεν έμαθες τίποτα απο τα του Σωκράτη ; ..έκανε μάθημα δίχως χρήματα και επανασταστησε με το να δίνει την ορθή οπτική γωνία στα ερωτήματα των νέων όταν οι λοιποί φιλόσοφοι κ.α. τους παραπλανουσαν από άγνοια κ.α. ..τα Θεία παρουσίασαν ότι προσέβαλε.. Την πίστη των Ελλήνων δεν την αγγίζεις. Κατάλαβες ; ..είτε εισαι άθεος, ειτε αγνωστικιστης.. Θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις μια σταγόνα οξυδέρκειας και απόλυτο σεβασμό έναντι των υπολοίπων Ελλην..αν δεν μπορείς τότε δεν μπορείς να ανήκεις σε κοινωνία.. Μοναχισμος θα σου αρμόσει. Βρες τα με τον εαυτό σου και μετά διαβάζεις Επίκουρο, ασεβή και αδαή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης