Νεκρός 38χρονος οδηγός στη Φθιώτιδα: Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε αυλή

Νεκρός 38χρονος οδηγός στη Φθιώτιδα: Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε αυλή

Το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας κινούνταν προς Μαλεσίνα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στην αυλή σπιτιού, παρασύροντας την περίφραξη και τα δέντρα που υπήρχαν σε αυτό

ekav
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σάββατο στην επαρχιακή οδό Θεολόγου – Μαλεσίνας.

Ένας 38χρονος έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο που έμενε χρόνια με την οικογένειά του στη χώρα μας.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας κινούνταν προς Μαλεσίνα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στην αυλή σπιτιού παρασύροντας την περίφραξη και τα δέντρα που υπήρχαν σε αυτό.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες.

Δυστυχώς ο άνtρας παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ΑΤ Λοκρών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και τοξικολογική εξέταση για τη διερεύνηση των αιτιών της θανατηφόρας εκτροπής.

Κλείσιμο
Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης