Κρήτη: Με χειροβομβίδα και πιστόλι διακινούσαν ένα κιλό χασίς

Κρήτη: Με χειροβομβίδα και πιστόλι διακινούσαν ένα κιλό χασίς

Για τη σύλληψη των δύο 30χρονων οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκλωβίστηκαν τα δυο οχήματα και οι οδηγοί ακινητοποιήθηκαν

xania_xasis_bomba
Οπλισμένοι μέχρι τα «δόντια» με χειροβομβίδα και πιστόλι ήταν δυο νεαροί Έλληνες που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ενώ κινούνταν με δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα μεταφέροντας σημαντική ποσότητα χασίς που σκόπευαν να πουλήσουν.

Για τη σύλληψη των δύο 30χρονων οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκλωβίστηκαν τα δυο οχήματα και οι οδηγοί ακινητοποιήθηκαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά ένα κιλό και 16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στα σπίτια τους κατασχέθηκαν άλλα 262,8 γραμμάρια κάνναβης, μια χειροβομβίδα, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, σφαίρες, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και δυο μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης.

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και τα δυο αυτοκίνητα και 3.778,85 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και θεωρούνται ότι προέρχονται από αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης