Ιωάννινα: Ο «Nero» μύρισε 20 κιλά χασίς σε κρύπτες ενός Ι.Χ.

Ιωάννινα: Ο «Nero» μύρισε 20 κιλά χασίς σε κρύπτες ενός Ι.Χ.

Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων

kripti_xasis
«Φωτιά» στα... μπατζάκια ενός 34χρονου αλλοδαπού έβαλε ο... «Νέρωνας», ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που ξετρύπωσε τις ειδικά κατασκευασμένες κρύπτες σε διάφορα μέρη του οχήματός του με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί με χειροπέδες.

Ο τετράποδος αστυνομικός «Nero» με το όνομα του πυρπολητή της Ρώμης που ερεύνησε το αυτοκίνητο στο 9ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων– Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων, υπέδειξε στους αστυνομικούς τους θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες, το χώρο της μηχανής και τις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων, απ' όπου έβγαλαν το ένα μετά το άλλο 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε το χασίς και δύο κινητά, τα οποία εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για να εντοπιστούν αυτοί στους οποίους θα παρέδιδε το φορτίο.

kripti_xasisia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης