Γυναίκα διακινούσε λαθραία ποτά στα Χανιά

Γυναίκα διακινούσε λαθραία ποτά στα Χανιά

Στο αμάξι και το σπίτι της 54χρονης, οι Αρχές βρήκαν πάνω από 100 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων εταιρειών χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης

Xania-pota
Ο στοχευμένος έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 54χρονη Ελληνίδα στα Χανιά, έφερε στο φως την εμπλοκή της σε υπόθεση διακίνησης λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί με χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, στο όχημα το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 25 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων εταιρειών χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Μετά την σύλληψη της 54χρονης, ακολούθησε έρευνα σε ένα σπίτι που χρησιμοποιεί ως χώρο αποθήκευσης και κατασχέθηκαν άλλες 82 λαθραίες φιάλες με αλκοολούχα ποτά.

Σε βάρος της 54χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για να εξακριβωθεί πώς παραλάμβανε το παράνομο εμπόρευμα, ποια ήταν η προέλευσή του και πού το διοχέτευε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης