Ριφιφί για... τρίτη φορά σε σούπερ μάρκετ στην Αλεξάνδρεια

astinomia-opla

Oι άγνωστοι δράστες άνοιξαν τρύπα στο ίδιο σημείο του τοίχου της αποθήκης όπου είχαν τρυπήσει και στις 29 Οκτωβρίου, ωστόσο τώρα δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι

Τραβούσαν τα μαλλιά τους οι υπεύθυνοι ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Σχοινά του δήμου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, όταν έτρεξαν να δουν για ποιο λόγο είχε χτυπήσει ο συναγερμός και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ριφιφί, για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες και για τρίτη στα τελευταία δυο χρόνια!

Αυτή τη φορά, οι άγνωστοι δράστες που άνοιξαν τρύπα στο ίδιο σημείο του τοίχου της αποθήκης όπου είχαν τρυπήσει και στις 29 Οκτωβρίου, δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι.

Ο συναγερμός τους πανικόβαλε και έσπευσαν να εξαφανιστούν με άδεια χέρια, πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους κλέφτες που είχαν «χτυπήσει» την επιχείρηση πριν από δύο χρόνια, ανοίγοντας και τότε τρύπα στο ίδιο σημείο του τοίχου των αποθηκών, αλλά και αυτούς που είχαν εισβάλει την προηγούμενη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!

Τότε, παρ' όλο που πάλι ηχούσε ο συναγερμός είχαν αρπάξει όσα εμπορεύματα πρόλαβαν, τα είχαν φορτώσει σε όχημα που είχαν μαζί τους και είχαν προλάβει να διαφύγουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

air_ar

Στις 12:43 δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι - Ώρα 12:03 ακόμη δύο τουρκικά F-16 πέταξαν 20.000 πόδια πάνω από τη νήσο Κουνελονήσι που βρίσκεται νοτίως του Αγαθονησίου