Συνεχίζεται η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας

Συνεχίζεται η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας

Οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια, συνεχίζουν για τέταρτη εβδομάδα την αποχή διαρκείας από την εργασία του Σαββατοκύριακου

limani-alex
Για τέταρτη εβδομάδα, συνεχίζεται, η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας (Αλεξανδρούπολης – Βόλου – Ελευσίνας – Ηγουμενίτσας – Ηρακλείου – Καβάλας – Κέρκυρας – Λαυρίου – Πάτρας – Ραφήνας – Εύβοιας) από εργασία Σαββατοκύριακου και υπερωριών.

Οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια, κάνουν λόγο για αδιαφορία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη και όλης της κυβέρνησης, ενώ απαντούν με απόλυτη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η υπογραφή Σ.Σ.Ε για το τρέχον έτος του 2018 δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Παράλληλα, ζητήσαμε άμεση συνάντηση, τόσο με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου με στόχο να παρέμβει και να εφαρμοστούν όσα περί απελευθέρωσης των Σ.Σ.Ε διακηρύττει, καθώς επίσης και με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για να ξεκαθαρίσει την θέση του υπουργείου του σε σχέση με την άρνηση υπογραφής Σ.Σ.Ε των εργαζομένων στα λιμάνια, τα οποία μάλιστα οδεύουν προς ιδιωτικοποίηση.

Επίσης, ενημερώνουμε την «κοινή γνώμη», καθώς και τους χρήστες των Λιμανιών που δεν εξυπηρετούνται , πως τα λιμάνια δεν τα κλείνουν οι εργαζόμενοι αλλά η κυβέρνηση με την άρνηση της να υπογράψει Σ.Σ.Ε.

Εμείς θα συνεχίσουμε την ΑΠΟΧΗ και θα εντείνουμε των αγώνα μας μέχρι να υπογραφεί η Σ.Σ.Ε.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης