Συνεχίζεται η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας

limani-alex

Οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια, συνεχίζουν για τέταρτη εβδομάδα την αποχή διαρκείας από την εργασία του Σαββατοκύριακου

Για τέταρτη εβδομάδα, συνεχίζεται, η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας (Αλεξανδρούπολης – Βόλου – Ελευσίνας – Ηγουμενίτσας – Ηρακλείου – Καβάλας – Κέρκυρας – Λαυρίου – Πάτρας – Ραφήνας – Εύβοιας) από εργασία Σαββατοκύριακου και υπερωριών.

Οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια, κάνουν λόγο για αδιαφορία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη και όλης της κυβέρνησης, ενώ απαντούν με απόλυτη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η υπογραφή Σ.Σ.Ε για το τρέχον έτος του 2018 δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Παράλληλα, ζητήσαμε άμεση συνάντηση, τόσο με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου με στόχο να παρέμβει και να εφαρμοστούν όσα περί απελευθέρωσης των Σ.Σ.Ε διακηρύττει, καθώς επίσης και με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για να ξεκαθαρίσει την θέση του υπουργείου του σε σχέση με την άρνηση υπογραφής Σ.Σ.Ε των εργαζομένων στα λιμάνια, τα οποία μάλιστα οδεύουν προς ιδιωτικοποίηση.

Επίσης, ενημερώνουμε την «κοινή γνώμη», καθώς και τους χρήστες των Λιμανιών που δεν εξυπηρετούνται , πως τα λιμάνια δεν τα κλείνουν οι εργαζόμενοι αλλά η κυβέρνηση με την άρνηση της να υπογράψει Σ.Σ.Ε.

Εμείς θα συνεχίσουμε την ΑΠΟΧΗ και θα εντείνουμε των αγώνα μας μέχρι να υπογραφεί η Σ.Σ.Ε.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katexom

Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών για τα περιστατικά  παρενόχλησης γεωργών από δυνάμεις του κατοχικού στρατού, που σημειώθηκαν την περασμένη βδομάδα εντός της νεκρής ζώνης, στην περιοχή της Δένειας