Η Μιμή Ντενίση κοντά στους πρόσφυγες στη Μόρια

Η Μιμή Ντενίση κοντά στους πρόσφυγες στη Μόρια

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών

denisi-moria-3
Τη Μόρια και τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» επισκέφθηκε η Μιμή Ντενίση, θέλοντας να διαπιστώσει με τα μάτια της τις συνθήκες που επικρατούν εκεί και τον τρόπο που ζουν οι πρόσφυγες στη Λέσβο. Η κυρία Ντενίση συνομίλησε με τους γιατρούς ενώ είχε συνάντηση με τον Διοικητή του ΚΥΤ Μόριας, ο οποίος αφού την υποδέχθηκε και την καλωσόρισε την ξενάγησε στους χώρους του Hotspot.

Η γνωστή ηθοποιός έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την επίσκεψή της στη Λέσβο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Τεράστιο το έργο των «Γιατρών χωρίς σύνορα» στην Μυτιλήνη. Πάνω από 20 περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης μέχρι και βιασμού έχουν αναφερθεί από τον Ιανουάριο στην Μόρια. Άμεση μετεγκατάσταση των ευάλωτων ομάδων ζητούν οι γιατροί στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε άλλες χώρες. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Η κατάσταση στην Μόρια είναι τραγικά δύσκολη για οποιονδήποτε άνθρωπο. Ο χρόνος που μένουν οι προσφυγές εκεί ατελείωτος… ο αριθμός τεράστιος 9.5000 σε χώρο για 2.500.Πρεπει να βρεθεί άμεσα λύση κ για τους ίδιους και για το νησί».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης