Πήλιο: Τι κρύβει ο αγρότης με τα επτά κιλά χασίς και τα εκρηκτικά;

Πήλιο: Τι κρύβει ο αγρότης με τα επτά κιλά χασίς και τα εκρηκτικά;

Ο 48χρονος κράτησε κλειστό το στόμα του και δεν θέλησε να εξηγήσει πού θα χρησιμοποιούσε τα εκρηκτικά που είχε στην κατοχή του

Volos-xasis-ekriktika
Κράτησε κλειστό το στόμα του και δεν θέλησε να εξηγήσει πού θα χρησιμοποιούσε τα εκρηκτικά που είχε στην κατοχή του, ο 48χρονος αγρότης που συνελήφθη χθες με αιφνιδιαστική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στη Ζαγορά του Πηλίου.

Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν, εκτός από την διακίνηση ναρκωτικών, έχει εμπλοκή και σε άλλες παράνομες ενέργειες που έχουν σχέση με τον υπόκοσμο.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την διάρκεια της έρευνας που ανέλαβε εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής, στο σπίτι του υπόπτου αλλά και στους βοηθητικούς χώρους, βρέθηκαν ένα βαρέλι μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένες 101 συσκευασίες με συνολικά επτά κιλά και 588 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευασία με οκτώ γραμμάρια σπόρους κάνναβης και μια ζυγαριά.

Σε άλλους χώρους του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν άλλη μια συσκευασία με ένα κιλό και 528 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, έξι πυροκροτητές, ένα φιτίλι, ένα δίκαννο, ένα μονόκαννο όπλο και ένα σπρέι πιπεριού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης