Υπουργείο Υγείας: Κανονικά η πληρωμή εφημεριών στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» 

paidon99

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα εντάλματα πληρωμής των ειδικευομένων γιατρών και η καταβολή των οφειλομένων θα γίνει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Για δεύτερη φορά μέσα στο έτος οι κινητοποιήσεις των ειδικευομένων γιατρών στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» για τις απλήρωτες εφημερίες τους οδήγησαν σε θετικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται πως οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας διότι τους οφείλονταν οι εφημερίες από τον περασμένο Ιούλιο ενώ ανάλογη κινητοποίηση είχε γίνει την περασμένη άνοιξη.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα εντάλματα πληρωμής των ειδικευομένων γιατρών και η καταβολή των οφειλομένων θα γίνει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση: «Το Ελεγκτικό Συνέδριο, Τμήμα I, (…..) ανακαλεί τη 0228/2018 πράξη του Κλιμακίου Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών στο Ι Τμήμα. Αποφαίνεται ότι τα (….) οικονομικού έτους 2018, χρηματικά εντάλματα πληρωμής του νπδδ με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝ. & ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», συνολικού ποσού 291.765,22 ευρώ, πρέπει να θεωρηθούν».

Αυτό σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, λύνει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί – τουλάχιστον για το τρέχον έτος.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι σταθερή πολιτική βούληση του υπουργείου Υγείας είναι η διασφάλιση της κανονικότητας στις πληρωμές των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού του ΕΣΥ που με την ευσυνείδητη συμμετοχή του στο εφημεριακό έργο των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας συμβάλλει καθοριστικά στην αξιοπιστία της δημόσιας περίθαλψης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kosmos-syl_main01

Ομιλίες με πάθος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα - Αφροδίτη Μάνου: «Μακιαβελική» η Συμφωνία των Πρεσπών - Κρις Σπύρου: Υπάρχει μόνο η ελληνική Μακεδονία - Δήμαρχος Δοξάτου: «Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες»

police23

Τρίτος γύρος χημικών στην πλατεία Συντάγματος - Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε άνδρας που δέχθηκε επίθεση αγνώστων στη Σόλωνος - Καταφύγιο για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους αναζητούσαν οι πολίτες

1
mesologgi-ereunes-ena

Οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού (Μ.Υ.Α Λ/Σ), μετά απά «σάρωμα» ημερών στη θαλάσσια περιοχή της Καβουρότρυπας, κατάφεραν να εντοπίσουν το πτώμα του άτυχου πιλότου, Παναγιώτη Κεφαλά