Συνελήφθη νεαρός από το Μπαγκλαντές που διακινούσε κοκαϊνη στα Εξάρχεια

Συνελήφθη νεαρός από το Μπαγκλαντές που διακινούσε κοκαϊνη στα Εξάρχεια

Ο συλληφθείς θεωρείται μέλος κυκλώματος  - Στην κατοχή βρέθηκε ποσότητα κοκαϊνης και χρήματα που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από εμπορία  ναρκωτικών 

policeman-perip
Ένας νεαρός Μπαγκλαντεσιανός – μέλος κυκλώματος που με στρατηγείο τα Εξάρχεια διακινούσε κοκαίνη στο κέντρο της Αθήνας έπεσε στα δίχτυα του νόμου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξαρχείων κατάφεραν μετά μετά από κυνήγι πολλών ημερών, να εντοπίσουν τον Ασιάτη έμπορο και μετά από έφοδο στο διαμέρισμα στην οδό Σπύρου Τρικούπη να του περάσουν χειροπέδες και να δώσουν τέλος στη δράση του.
Η επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί μόλις κατάφεραν να τον εντοπίσουν να κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων στην συνέχεια τον ακολούθησαν. Όταν αυτός έφθασε στο διαμέρισμα της οδού Σπύρου Τρικούπη έκαναν έφοδο και του πέρασαν χειροπέδες. Πάνω του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης και 1200 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20, που σημαίνει σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι το κύκλωμα πουλούσε 1/4 του γραμμαρίου το οποίο κοστίζει 80 ευρώ καθώς και 26 σφαίρες.
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ενώ αυτό που
ψάχνουν είναι η καβάντζα που έκρυβαν τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης