Στα οπωροκηπευτικά έκρυβαν δενδρύλλια και δυο κιλά χασίς

Στα οπωροκηπευτικά έκρυβαν δενδρύλλια και δυο κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους ιδιοκτήτες των χωραφιών, αλλά βρήκαν μόνο τον έναν ηλικίας 67 χρόνων που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

pirgos_xasis
Χρειάστηκε να γίνουν... αγρότες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για να ανακαλύψουν πού έκρυβαν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν δυο άνδρες στα αγροτεμάχια της ιδιοκτησίας τους σε περιοχή της Ηλείας, αλλά και να ξετρυπώσουν την διόλου ευκαταφρόνητη παραγωγή τους.

Τελικά, κατάφεραν να βρουν κρυμμένα ανάμεσα σε καλλιέργειες οπωροκηπευτικών δυο δενδρύλλια κάνναβης σε ανάπτυξη και τις ρίζες από άλλα πέντε που ήταν ήδη κομμένα, αλλά και έναν σάκο γεμάτο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 200 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους ιδιοκτήτες των χωραφιών, αλλά βρήκαν μόνο τον έναν ηλικίας 67 χρόνων που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 45χρονος συνεργός του που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες για την σύλληψή του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης