Ληστής τραυμάτισε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στον Έβρο

Ληστής τραυμάτισε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στον Έβρο

Η άτυχη 68χρονη έκανε δουλειές στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον άγνωστο άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και την απείλησε με αυτό ακινητοποιώντας την

astynomia
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 68χρονη γυναίκα όταν βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια ενός άγνωστου κακοποιού, ο οποίος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της στην κοινότητα Ασημένιο του Έβρου και δεν δίστασε να την χτυπήσει άγρια για να αρπάξει τις λιγοστές οικονομίες της.

Η άτυχη 68χρονη έκανε δουλειές στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον άγνωστο άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και την απείλησε με αυτό ακινητοποιώντας την. Όταν εκείνη τόλμησε να ανοίξει το στόμα της για να καλέσει σε βοήθεια, ο εισβολέας την γρονθοκόπησε εξουδετερώντάς την, έψαξε το σπίτι και, αφού άρπαξε ένας μικρό χρηματικό ποσό, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Στην συνέχεια, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Διδυμοτείχου στους οποίους περιέγραψε τον ληστή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης