Κως: Έπιασαν τον δράστη 11 κλοπών να παραβιάζει χρηματοκιβώτιο

Κως: Έπιασαν τον δράστη 11 κλοπών να παραβιάζει χρηματοκιβώτιο

Πιο... “επ' αυτοφώρω” δεν μπορούσε να γίνει η σύλληψη του καταζητούμενου αλλοδαπού, που είχε κρυφτεί στους θάμνους για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο με την ησυχία του

kos-narkotika
Πιο... “επ' αυτοφώρω” δεν μπορούσε να γίνει η σύλληψη ενός καταζητούμενου αλλοδαπού, που είχε ρημάξει στις διαρρήξεις τα σπίτια και τα τουριστικά καταλύματα στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών Κω! Οι άνδρες του τοπικού τμήματος τον τσάκωσαν σε μια δύσβατη θαμνώδη περιοχή, τη στιγμή που παραβίαζε ένα κλεμμένο χρηματοκιβώτιο!

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή ακινητοποίησαν τον 45χρονο αλλοδαπό και διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Νάξου για διακεκριμένες κλοπές που διέπραξε το 2017 στη Σαντορίνη και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Το επίμαχο χρηματοκιβώτιο, που αποδόθηκε στον ιδιαοκτήτη του, ο 45χρονος το είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από ένα σπίτι της περιοχής και το είχε κρύψει για να το διαρρήξει με την ησυχία του με δυο κατσαβίδια που κατασχέθηκαν. Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε διαρρήξει 11 σπίτια και τουριστικά καταλύματα των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και είχε αρπάξει μετρητά και τιμαλφή συνολικής αξίας 39.300 ευρώ και 5.500 λιρών Αγγλίας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης