Αναχώρησαν για οικογενειακή επανένωση στη Γερμανία οι πρώτοι 177 πρόσφυγες

migrants

Ξεκίνησε η υλοποίηση της συμφωνίας διοικητικής διευθέτησης  για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας

Αναχώρησαν σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, με ειδική πτήση τσάρτερ οι πρώτοι 177 πρόσφυγες προς το Μόναχο της Γερμανίας, οι οποίοι θα επανενωθούν με τις οικογένειές τους στη Γερμανία.

Η μετακίνηση των προσφύγων γίνεται στο πλαίσιο της διοικητικής διευθέτησης μεταξύ Ελλάδας – Γερμανίας, η οποία προβλέπει την ολοκλήρωση των οικογενειακών επανενώσεων που έχουν ήδη εγκριθεί από τη Γερμανία.

Συμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικης Πολιτικής αναμενεται να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πτήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα 177 άτομα που αναχώρησαν προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Γκοου μπακ Μέρκελ

Σιγα τα νεα, 177 έποικοι μπαίνουν μεσα την Ελλας σε καναδυο ώρες απ τον Έβρο!

Mary Lou

Αντε γειααααα!

Totenkopf

Μην ξεχάσετε να πάρετε και τη γιαγιά από το Ιράκ.Καραγκιόζηδες, μας παίζουν μπάλα οι υπάνθρωποι μουσουλμάνοι,όταν θα ξυπνήσουμε θα είναι αργά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skouris_ar

Συζητήθηκε στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του γιου και της νύφης του κ. Σκουρή κατά της Ακαδημίας Αθηνών - Και αυτό γιατί σε ομιλία που εκφώνησε εκεί ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου χρησιμοποίησε τον όρο «ατελής οικογένεια» - Τι υποστηρίζουν ο γιος του και η γυναίκα του