Άγνωστοι βεβήλωσαν το Εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα

trik

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αγανάκτηση της εβραϊκής κοινότητας εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Τους δράστες που βεβήλωσαν το Εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα αναζητεί η αστυνομία, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεση της συγκεκριμένης υπόθεσης με τις βεβηλώσεις εβραϊκών νεκροταφείων σε άλλες περιοχές, οι οποίες καταγράφηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδίκασε με ανακοίνωση που εξέδωσε τον βανδαλισμό που υπέστη το εβραϊκό νεκροταφείο Τρικάλων, εκφράζοντας την αγανάκτηση της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα:

«Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι δημοτικές Αρχές, όσο και η κοινωνία των Τρικάλων δεν θα επιτρέψουν στους οπαδούς της μισαλλοδοξίας να αλλοιώσουν την αρμονική συμβίωση του συνόλου των πολιτών των Τρικάλων ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκεύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ναι καλά...

Τόσες δεκαετίες οι τάφοι των Εβραίων ήταν απείραχτοι και ξαφνικά κάποιοι πήγαν και τους βεβήλωσαν. Μάλλον εθελοτυφλούμε όταν ψάχνουμε τους δράστες μόνον στην τρικαλινή κοινωνία.

EX

Με τόσους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και ψευτοπροσφυγες του ισλάμ λογικό είναι να έχουμε τέτοια φαινόμενα.Το ισλάμ δεν απειλεί μόνο τους χριστιανούς απειλεί τον κάθε ελεύθερο άνθρωπο ανεξάρτητου θρησκείας φυλής κτλπ το ισλάμ είναι εχθρός της ανθρωπότητας

Ντροπή

τριτοκοσμικά πράγματα, στο όριο της προβοκάτσιας. Αν είσαι άντρας και έχεις θέματα με κάποιους, πήγαινε να τους βρεις στα ίσα. Προσβολές νεκρών δεν τιμούν κανέναν.

Η βεβήλωση

ενός χώρου ταφής είναι σαφέστατα ύβρις και εξ'ίσου άνανδρη με την σφαγή των Παλαιστινίων στην Γάζα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης