Θεσσαλονίκη: Η πατέντα που «εξοντώνει» τα πτυσσόμενα κολωνάκια πεζοδρομίου

thessaloniki_paralia

Νεοελληνική ευρεσιτεχνία βάζει τέλος στα κολωνάκια που σταματούν την είσοδο αυτοκινήτων

Το... αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο φαίνεται ότι ξύπνησε σε κάποιον κάτοικο Θεσσαλονίκης η απόφαση του δήμου να τοποθετήσει ειδικά πτυσσόμενα κολωνάκια για να εμποδίσουν την είσοδο αυτοκινήτων σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως στη νέα παραλία.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Facebook, κάποιος κατάφερε να διατηρήσει μπλοκαρισμένο το κολωνάκι, ακυρώνοντας τον σκοπό για τον οποίο το κωλονάκι είχε τοποθετηθεί.


seleo_patenta

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Και μετά μού λέτε γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο γεωγραφικός χώρος

Πώς να πάει, όταν το μυαλό τού κατοίκου αυτού τού γεωγραφικού χώρου που αυτοαποκαλείται κράτος, είναι πρώτο στην πονηριά και στην εξαπάτηση? Αντί να χαίρονται και να προσπαθούν από μόνοι τους να έχουν έναν χώρο χωρίς αυτοκίνητα εφευρίσκουν τρόπους να εξαπατήσουν. Και τα παραδείγματα πολλά, δεν είναι μόνο το τωρινό. Θυμάστε τα ανθοδοχεία- καμουφλαρισμένα τασάκια και τα κουτιά δήθεν αναψυκτικών-τασάκια όταν για έναν μόλις μήνα εφαρμόστηκε ο αντικαπνιστικός νόμος? Αν ο κάτοικος αυτού τού γεωγραφικού χώρου που αυτοαποκαλείται Έλληνας, χρησιμοποιούσε την εξυπνάδα του για καλό σκοπό αντί για κομπίνες, θα ήταν πρώτος στον κόσμο. Αλλά δεν είναι τυχαίο που είμαστε πρώτοι στα αρνητικά (τσιγάρο, τροχαία ατυχήματα, παχυσαρκία και άλλα πολλά) αλλά να είμαστε και πρώτοι σε κάτι καλό δεν έχω ακούσει. Μωρέ καλά μας κάνουν. Όσο πιο γρήγορα μας κατακτήσουν τελικά, τόσο πιο γρήγορα ίσως, ΙΣΩΣ, γίνουμε κοινωνία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eikones

Από τη Λιβαδειά και την Θήβα απήγαγαν τους συμπατριώτες τους οι 7 δράστες, για να ζητήσουν έπειτα από συγγενείς στην πατρίδα τους να καταβάλλουν λύτρα για την απελευθέρωσή τους

1