Η συγκομιδή απέφερε πάνω από τρία κιλά χασίς στο Κιλκίς

xas

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος δράστης συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Τα κλαδιά δενδρυλλίων κάνναβης που ήταν αραδιασμένα στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας ενός 48χρονου σε περιοχή του Κιλκίς, πρόδωσαν την παράνομη δραστηριότητά του και οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική έρευνα.

Εκτός από τα βάρους 808 γραμμαρίων κλαδιά, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν τα δυο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης. Ακολούθησε έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού του, όπου βρέθηκαν αποθηκευμένες σε διάφορα δωμάτια συσκευασίες με μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 541 γραμμαρίων.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος δράστης συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

@

Τρέχα Καραθανίκα να τον υποστηρίξεις.......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

3