Κοζάνη: Παρέλαβε παράνομο ομοεθνή του που μετέφερε 58 κιλά χασίς

Κοζάνη: Παρέλαβε παράνομο ομοεθνή του που μετέφερε 58 κιλά χασίς

Οι δύο αστυνομικοί έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς 

Kozani-xasis
Πέρασε από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στο ελληνικό έδαφος μεταφέροντας 58 κιλά χασίς ένας 29χρονος Αλβανός και μπήκε σαν κύριος στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 51χρονου ομοεθνούς του, ο οποίος τον περίμενε για να τον παραλάβει! Το περιπετειώδες ταξίδι, όμως, τελείωσε απότομα σε μια περιοχή της Κοζάνης.

Εκεί είχαν στήσει μπλόκο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, που είχαν οργανώσει επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών καθώς είχαν πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή ναρκωτικών. Μόλις είδαν το αυτοκίνητο, το σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα 47 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58 κιλών και 280 γραμμαρίων.

Οι δυο επιβάτες συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το όχημα μαζί με 240 ευρώ και 2.500 λεκ Αλβανίας που είχαν πάνω τους, ενώ και το διαβατήριο που έδειξε στους αστυνομικούς ο 29χρονος αποδείχθηκε ότι έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς στην οποία οδηγήθηκαν, τους άσκησε διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό διακίνηση, μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού και πλαστογραφία κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης