Εξιχνιάστηκε κλοπή με δράστη μετανάστη στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε κλοπή με δράστη μετανάστη στη Μυτιλήνη

Ο 30χρονος είχε παραβιάσει παράθυρο καταστήματος και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 350 ευρώ

diakinisi_allodapos
Μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα κατάστημα στη Μυτιλήνη, από το οποίο ο δράστης που είχε παραβιάσει το παράθυρο είχε αρπάξει μετρητά ύψους 350 ευρώ, διάφορα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης αξίας 500 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Από την έρευνα της Ασφαλείας και την αξιοποίηση των ιχνών που είχε αφήσει ο διαρρήκτης από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος μετανάστης ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Μετά από τρεις μήνες εξιχνιάστηκε και η διάρρηξη που είχε γίνει στις 6 Ιουλίου σε ένα σπίτι στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής, από το οποίο είχαν κλαπεί 300 ευρώ και δυο κινητά. Ένα από αυτά, βρέθηκε πάνω στον 41χρονο Έλληνα δράστη όταν προσήχθη για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Μουδανιών, μαζί με ένα ακόμη κινητό που αποδείχθηκε ότι το είχε κλέψει στις 29 Ιουλίου από ένα σταθμευμένο λεωφορείο που διέρρηξε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης