Μαχαίρωμα σε πανηγύρι στο Άργος Ορεστικό

Μαχαίρωμα σε πανηγύρι στο Άργος Ορεστικό

Τα αίτια που προκάλεσαν τον διαπληκτισμό δράστη και θύματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη

ekav
Μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε όλη τη νύχτα του Σαββάτου, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ένας 40χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε έναν 22χρονο ομοεθνή του κατά την διάρκεια καυγά στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Τα αίτια που προκάλεσαν τον διαπληκτισμό δράστη και θύματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.

Πάντως, γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο 40χρονος που κατοικεί στο Άργος Ορεστικό, μαζί με έναν ακόμη συμπατριώτη του ο οποίος αναζητείται, ήρθαν στα χέρια με τον 22χρονο που είχε έρθει από την Θεσσαλονίκη για την εμποροπανήγυρη που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο καυγάς συνεχίστηκε στα αυτοσχέδια μπαράκια του πανηγυριού, όπου δράστης έβγαλε ξαφνικά μαχαίρι και τραυμάτισε τον άτυχο νεαρό λίγο πιο κάτω από την καρδιά. Στη συνέχεια, μαζί με τον συνεργό του τράπηκαν σε φυγή, αλλά τα στοιχεία του 40χρονου ήταν γνωστά στις αρχές τις οποίες είχε απασχολήσει στο παρελθόν και εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, τα ξημερώματα Κυριακής.

Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο βαριά τραυματισμένο και, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης