Παιδική χαρά-τρόμος στην Κηφισιά

Παιδική χαρά-τρόμος στην Κηφισιά

Τρίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι - Το παιδάκι ήταν πάνω σε μια τσουλήθρα, όταν παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι - Στην τσουλήθρα δεν υπήρχε προστατευτικό κάγκελο και στην παιδική χαρά δεν ήταν στρωμένο ειδικό δάπεδο για την αποφυγή τραυματισμών

paidiki_chara_kifisia
Ένα σπασμένο προστατευτικό σε όργανο που είναι τοποθετημένο σε παιδική χαρά στην Νέα Κηφισιά παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ένα τρίχρονο κοριτσάκι όταν άθελα του έπεσε από ύψος περίπου δυο μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

 
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά. Το κοριτσάκι βρισκόταν πάνω σε μια τσουλήθρα, όταν παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος καθώς δεν υπήρχε ούτε το προστατευτικό κάγκελο να το συγκρατήσει, ούτε όμως και το ειδικό δάπεδο. Το τρίχρονο κοριτσάκι γέμισε αίματα και μεταφέρθηκε αμέσως απο τους γονείς του στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου όπου υποβλήθηκε σε αξονική για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυμάτων. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τρία κατάγματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για τρεις μέρες στο νοσοκομείο.  Η φωτογραφία του τραυματισμένου κοριτσιού δημοσιεύεται με τη συναίνεση των γονέων του.

paid5
paid4
paid2
koritsaki2
koritsaki1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης