Συνελήφθη 55χρονος με τέσσερις σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 55χρονος με τέσσερις σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε μέσω του ίχνους που είχε αφήσει σε σχετική ιστοσελίδα

porno
Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται 55χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την αρμόδια Υποδιεύθυνση Βορείου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα - web server, υπήρχαν διαθέσιμα προς κατοχή και διαμοιρασμό, πλήθος αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ηλεκτρονικά ίχνη συγκεκριμένου ατόμου. Από την έρευνα προέκυψε η οικιακή σύνδεση διαδικτύου του 55χρονου.

Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην οικία του 55χρονου, σε περιοχή της Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που χειρίζονταν αποκλειστικά ο κατηγορούμενος.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης