Ανήλικος μετανάστης δράστης κλοπής με πλούσια λεία στη Μόρια

Ανήλικος μετανάστης δράστης κλοπής με πλούσια λεία στη Μόρια

Ο 14χρονος  είχε παραβιάσει την είσοδο επιχείρησης και είχε αρπάξει από μέσα μετρητά ύψους 4.600 ευρώ και διάφορα τρόφιμα αξίας 2.200 ευρώ

moria-metanastes
Χρειάστηκαν ένα μήνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης να ταυτοποιήσουν τον δράστη μιας κλοπής με ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και είδη διατροφής, η οποία είχε γίνει σε μια επιχείρηση στη Μόρια της Λέσβου. Όταν τα κατάφεραν, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι είναι μόλις 14 χρόνων.

Ο ανήλικος είναι μετανάστης που φιλοξενείται στο hot spot της Μόριας και στην ίδια περιοχή λειτουργεί η επιχείρηση, της οποίας την είσοδο είχε παραβιάσει και είχε αρπάξει από μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους 4.600 ευρώ και διάφορα προϊόντα άμεσης κατανάλωσης αξίας 2.200 ευρώ, κυρίως τρόφιμα!

Ωστόσο, τα ίχνη που άφησε ο μικρός οδήγησαν τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου στην ταυτοποίησή του. Ήδη, σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται αν είχε «χτυπήσει' και άλλα μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης