Τρία κιλά χασίς από φυτεία σε δάσος της Καλαμάτας

Τρία κιλά χασίς από φυτεία σε δάσος της Καλαμάτας

Θέμα χρόνου ήταν να εντοπιστεί και ο καλλιεργητής, που έκρυβε στο κοντινό αγρόκτημά του μεγάλη ποσότητα κάνναβης από την παραγωγή του

kalamata_xasisia
Το ελικόπτερο της Αστυνομίας οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια καλά κρυμμένη χασισοφυτεία, μέσα σε μια δασική έκταση τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας. Θέμα χρόνου ήταν να εντοπιστεί και ο καλλιεργητής, που έκρυβε στο κοντινό αγρόκτημά του μεγάλη ποσότητα κάνναβης από την παραγωγή του.

Κατά την διάρκεια της οργανωμένης εξερεύνησης που έκαναν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε η φυτεία που αποτελούνταν από 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 1,50 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τα στοιχεία που βρέθηκαν στον χώρο, εξακριβώθηκε ότι τα καλλιεργούσε ένας 59χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του και συνελήφθη.

Τόσο στο αγρόκτημα κοντά στην κοινότητα, όσο και στην κατοικία του δράστη στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 696 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές και αντικείμενα για τη συσκευασία ναρκωτικών. Ο 59χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης