Τσάκωσαν φυγόποινους για κλοπές σε Λαμία και Τρίκαλα

Τσάκωσαν φυγόποινους για κλοπές σε Λαμία και Τρίκαλα

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν τον 30χρονο αλλοδαπό και του έκαναν έλεγχο στοιχείων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση - Καταζητούμενος φυγόποινος ήταν και ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη, στα Τρίκαλα

sylipsi
Σχεδόν δυο χρόνια κράτησε η αναζήτηση ενός νεαρού αλλοδαπού που είχε γίνει... καπνός μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας για διακεκριμένες κλοπές, αλλά τελικά δεν απέφυγε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα μετά τη σύλληψή του στη Λαμία.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν τον 30χρονο αλλοδαπό και του έκαναν έλεγχο στοιχείων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που είχε εκδοθεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2016! Με αυτήν, του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών, την οποία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας έδωσε εντολή να εκτίσει στην φυλακή όπου θα οδηγηθεί.

Καταζητούμενος φυγόποινος ήταν και ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη, στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή με ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης