Πιερία: Στη «φάκα» σούπερ φυγόποινος με 12 καταδικαστικές αποφάσεις

Πιερία: Στη «φάκα» σούπερ φυγόποινος με 12 καταδικαστικές αποφάσεις

Εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις διαφόρων δικαστηρίων  με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 53 ετών και οκτώ μηνών και πρόστιμο 213.981 ευρώ

xeiropedes
Δικαιωματικά ανήκει ο τίτλος του ρέκορντμαν στις… καταδίκες σε έναν 62χρονο Έλληνα, που κατάφερνε να παραμένει ελεύθερος παρά το γεγονός ότι είχε στην «πλάτη» του, όχι μια και δυο, αλλά… 12 καταδικαστικές αποφάσεις και ένα ένταλμα σύλληψης!

Ο… σούπερ φυγόποινος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης σε περιοχή της Πιερίας, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης και συνελήφθη, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Έδεσσας για πλαστογραφία.

Στην πορεία της προανάκρισης, βέβαια, αποκαλύφθηκε ότι εκκρεμούσαν και 12 καταδικαστικές αποφάσεις διαφόρων δικαστηρίων για λαθρεμπορία, πλαστογραφία και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 53 ετών και οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 213.981 ευρώ. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που τον έστειλε γραμμή στη φυλακή.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν και σε βάρος μίας 40χρονης Ελληνίδας με… μακριά χέρια, η οποία συνελήφθη στη Θήβα από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Μονομελες Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου για κλοπή και της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 1.463 ημερών και από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές. Η 40χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών που διέταξε τον εγκλεισμό της.

Κλείσιμο
*** Στη Ναύπακτο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 40χρονος , όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του αγορανομικού κώδικα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης