Θεσσαλονίκη: Το ΣΔΟΕ εντόπισε εργαστήριο που τυπώνονταν σήματα - «μαϊμούδες»

sdoe

Το εργαστήριο βρισκόταν σε ισόγειο βιοτεχνικό χώρο στη Νεάπολη και εκεί τυπώνονταν σήματα γνωστών και επώνυμων εταιρειών πάνω σε ενδύματα – Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, αποτελεί σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων

Ένα εργαστήριο που τυπώνονταν σήματα επώνυμων εταιρειών σε ενδύματα εντόπισε το ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη.

Το εργαστήριο, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, εντοπίστηκε σε ισόγειο βιοτεχνικό χώρο στην περιοχή Νεάπολη.

Τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ κατέσχεσαν τον εξοπλισμό του εργαστηρίου, δηλαδή πέντε μηχανές ραφής, έναν κοπτορράπτη, μία πρέσα για την εκτύπωση σημάτων, χίλια ρούχα (μπλούζες ζακέτες και πουκάμισα) και εκατοντάδες πλαστά σήματα γνωστών εταιρειών.

Το ΣΔΟΕ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ο εντοπισμός του εργαστηρίου αποτελεί άλλο ένα σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων στην προσπάθεια αντιμετώπισης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, της απάτης σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε. και της προστασίας των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές.


Τα κατασχεθέντα απομιμητικά προϊόντα και οι μηχανές μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

schoo

Σοβαρά προβλήματα από τα κενά - Ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, όπως πληροφορικής, γερμανικών, γαλλικών και εικαστικών - Αγανακτούν και διαγράφουν τα παιδιά τους από το ολοήμερο οι γονείς