Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια κατά αστυνομικών

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια κατά αστυνομικών

Ταυτοποιήθηκαν τρεις νεαροί Έλληνες και μία αλλοδαπή που συμμετείχαν σε επεισόδια κατά αστυνομικών

astuynomia01
Σε ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων και δυο ανήλικοι, προχώρησε η ΕΛΑΣ, καθώς φέρεται πως συμμετείχαν σε επεισόδια κατά αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φαίνεται πως επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, πετρών αλλά και άλλων αντικειμένων προς αστυνομικούς οι οποίοι και εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 21, 23 και 17 ετών και μια αλλοδαπή 15 ετών.

Πιο συγκεκριμένα έπειτα από συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν:

- ημεδαπός 21 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 1-4-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

- ημεδαπός 23 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 20-5-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών, φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Κλείσιμο
- ημεδαπός 17 ετών και αλλοδαπή 15 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων τα οποία την 3-6-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Οι παραπάνω ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με τις σχετικές ποινικές δικογραφίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης