Απονεμήθηκε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς 2018»

Απονεμήθηκε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς 2018»

Ανάμεσα σε 64 Εταιρείες που έθεσαν υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η εταιρεία FERRYHOPPER.COM των Βασίλη Λαχανά, Παναγιώτη Σαράφη και Χρήστου Σπαθαράκη, που έλαβε το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ 

stelios_xatz
Με τη συμμετοχή 64 εταιρειών και στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε τους νικητές του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018».

Ανάμεσα σε 64 Εταιρείες που έθεσαν υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η εταιρεία FERRYHOPPER.COM των Βασίλη Λαχανά, Παναγιώτη Σαράφη και Χρήστου Σπαθαράκη, που έλαβε το μεγάλο έπαθλο των €30.000.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που -μέσα από διαφορετικές λειτουργίες- μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα FERRYHOPPER.COM προσφέρει τη δυνατότητα για αναζήτηση διαδρομών και κράτηση εισιτηρίων για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους, παρέχοντας πολύ περισσότερες λύσεις και συνδυασμένα αποτελέσματα, σε ένα απλό και λειτουργικό για τον χρήστη περιβάλλον. 

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Για 11η χρονιά φέτος, οι νέοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της χώρας, επενδύοντας στην καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ουσιαστική προσπάθεια. Διαπιστώνοντας, για ακόμη μια φορά, το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών, χαίρομαι πολύ που ο θεσμός που δημιουργήσαμε πριν από μια και πλέον δεκαετία εξακολουθεί να στηρίζει εταιρείες με υγιές επιχειρηματικό σχέδιο, σαφείς στόχους και διάθεση για δημιουργία και ρίσκο. Ευχαριστώ θερμά όσους συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση και εύχομαι από καρδιάς συγχαρητήρια στους 8 νικητές για το 2018».

Οι υπόλοιπες εταιρείες που βραβεύτηκαν κερδίζοντας από 10.000 ευρώ ήταν οι εξής: DUCK PRIVATE CHEFFING, DIGITALWISE, GREEKING.ME, HEMPOILSHOP, LAMDA ΜΑΕΒΕ, PARKAROUND ΚΑΙ WINE ART. Για ενδέκατη συνεχή χρονιά ο θεσμός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία προσφέροντας σε 8 εταιρείες το συνολικό ποσό των 100.000 ευρώ.

stelios_xatzi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης