Λάρισα: Έκανε και εννέα κλοπές ο 15χρονος ληστής του ανήλικου

Λάρισα: Έκανε και εννέα κλοπές ο 15χρονος ληστής του ανήλικου

Οι τρεις τους είχαν διαρρήξει επτά σπίτια και είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν ένα ακόμη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από τα οποία είχαν κλέψει μετρητά, κοσμήματα, χρυσαφικά και μία τραπεζικά κάρτα ανάληψης

astynomia
«Βίος και πολιτεία» αποδείχθηκε ο ένας από τους δυο 15χρονους που είχαν συλληφθεί στη Λάρισα για την απόπειρα ληστείας ενός συνομήλικού τους παιδιού, το οποίο χτύπησαν με σιδερογροθιά! Μαζί με τον 17χρονο αδελφό του και έναν 18χρονο είχαν διαπράξει και εννέα κλοπές από τις αρχές Μαΐου!

Μετά την σύλληψή τους το απόγευμα της Δευτέρας για την επίθεση σε βάρος του ανήλικου που είχε γίνει το βράδυ της Κυριακής κοντά στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «ξεψάχνισαν» τους δυο 15χρονους και δεν άργησαν να εξιχνιάσουν πλήρως την δράση του ενός, που ομολόγησε τις κλοπές και αποκάλυψε τους συνεργούς του με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτοί.

Οι τρεις τους είχαν διαρρήξει επτά σπίτια και είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν ένα ακόμη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από τα οποία είχαν κλέψει μετρητά, κοσμήματα, χρυσαφικά και μία τραπεζικά κάρτα ανάληψης, ενώ είχαν αρπάξει και μια μοτοσικλέτα. Μέρος των χρυσαφικών βρέθηκαν στο σπίτι των δυο αδελφών όπου κατασχέθηκε και ένα κλομπ. Έτσι, ο 15χρονος οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τους άλλους δυο και τους απαγγέλθηκε κατηγορία κατά περίπτωση για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης