Κρήτη: Γεωργιανή έκανε μασάζ κατ' οίκον και ξάφριζε τους ενοίκους

Κρήτη: Γεωργιανή έκανε μασάζ κατ' οίκον και ξάφριζε τους ενοίκους

Έκανε μασάζ σε δεκάδες σπίτια και ξάφριζε τους ενοίκους – Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν μια πελάτισσά της τοποθέτησε κρυφή κάμερα 

massage
Χτύπησε δυνατά η «καμπάνα» του δικαστηρίου για μια Γεωργιανή που είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια στην πόλη των Χανίων, την ώρα που έκανε... μασάζ στους ανυποψίαστους ενοίκους! Η δράση της αποκαλύφθηκε χάρη στα πλάνα που κατέγραψε η κρυφή κάμερα την οποία είχε τοποθετήσει μια πελάτισσά της!

Ήταν η δεύτερη φορά που η 52χρονη η οποία εμφανιζόταν ως επαγγελματίας μασέζ πήγαινε στο συγκεκριμένο σπίτι για να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Επειδή, όμως, την προηγούμενη φορά είχε κάνει φτερά ένα χρηματικό ποσό, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την παγιδεύσει τοποθετώντας την κάμερα στον χώρο όπου φύλαγε τις οικονομίες της. Έτσι, η αλλοδαπή συνελήφθη από τους αστυνομικούς που την είδαν να κλέβει και άλλα χρήματα.

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα από διάφορα σπίτια στα οποία παρείχε υπηρεσίες μασάζ. Η υπόθεση έφθασε στα έδρανα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, το οποίο έκρινε ένοχη για κλοπές κατά συρροή και κατ' επάγγελμα την 52χρονη και της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Η Γεωργιανή άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης