Έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον «Νέρωνα» των κάδων στον Βόλο

Έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον «Νέρωνα» των κάδων στον Βόλο

Ο 24χρονος, πάνω στον οποίο βρέθηκε και ο αναπτήρας που χρησιμοποιούσε, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τη μανία του να βάζει φωτιά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο

peripoliko
Σημαντικές ζημιές στην δημοτική περιουσία και μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους και τις διωκτικές αρχές προκάλεσε η δράση ενός νεαρού σύγχρονου «Νέρωνα», ο οποίος διασκέδαζε πυρπολώντας τους κάδους απορριμμάτων στο Βόλο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 24χρονος Έλληνας άρχισε να βάζει φωτιά στους κάδους στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στις 3 τα ξημερώματα, χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα. Κάθε 15΄λεπτά περίπου, τυλιγόταν στις φλόγες και ένας κάδος του Δήμου αναγκάζοντας τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να τρέχουν και να μην φτάνουν για να σβήσουν τις φωτιές πριν γίνουν απειλητικές για τα σπίτια ή τα παρκαρισμένα οχήματα.

Μάλιστα, ο νεαρός εμπρηστής δεν αρκέστηκε στους οκτώ κάδους που πυρπόλησε καταστρέφοντάς τους ολοσχερώς και δεν δίστασε να βάλει φωτιά και στην ηλιοπροστασία ενός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο όχημα! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν την στιγμή που έβαζε φωτιά στον τελευταίο κάδο και να του βάλουν χειροπέδες.

Ο 24χρονος, πάνω στον οποίο βρέθηκε και ο αναπτήρας που χρησιμοποιούσε, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τη μανία του να βάζει φωτιά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης