Φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Δείτε την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ Lines

Φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Δείτε την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ Lines

Τονίζεται πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το πλοίο  και η εταιρία θα μεριμνήσει για τις «οποιες άμεσες ανάγκες τους»

venizelosmesa
Η ΑΝΕΚ Lines εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πυρκαγιά στο  «Ελ. Βενιζέλος», σύμφωνα με την οποία οι μηχανισμοί πυρόσβεσης λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα.

Ακόμα, τονίζεται πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια  και η εταιρία θα μεριμνήσει για τις «οποιες άμεσες ανάγκες τους».



Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και τη συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 419742».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης