Κεφαλονιά: Είχαν όπλο και σφαίρες μαζί με το χασίς

Κεφαλονιά: Είχαν όπλο και σφαίρες μαζί με το χασίς

Οι αρχές συνέλαβαν ένα ζευγάρι δύο Ελλήνων – Ερευνούν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε κυκλώματα 

peripoliko_6
Το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε κυκλώματα παρανομίας ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου για δύο Έλληνες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, για τους οποίους είχαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για ναρκωτικά και κατοχή παράνομου οπλισμού και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους στην Κεφαλονιά.

Ο 30χρονος άνδρας και η 41χρονη γυναίκα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία τους, όπου βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι διαμετρήματος των 9 χιλιοστών με δύο γεμιστήρες, τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαφόρων διαμετρημάτων, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου και δύο κάλυκες.

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων από κοινού. Το επίμαχο πιστόλι παραδόθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

kefalonia_xasis_oplo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης