Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή

DkFjRKOWwAAcrMt

Δείτε σε ποιές περιοχές υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος

Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπει για αύριο Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος), Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρος), Αττικής και Πελοποννήσου (Αργολίδα, Κορινθία).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

DkTYIyCXcAE25ui

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μαριάνκα

Αττική πού; Θέλουμε να χτίσουμε βλέπεις...

tom mix

όλες οι φωτεις είναι εμπρησμοί,αυτήν την.εβδομάδα στην Αττική δεν μπήκε ούτε μια,παρόλο τα 7 μποφόρ,δείγμα του ότι οι εμπρηστές έχουν πάθει σοκ απο την φωτιά στο μάτι....Δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη....Και έτσι υπάρχει παύση προς το παρόν....όλες είναι απο εμπρησμούς οι φωτιές..........πάρτε το χαμπάρι....

199

Θα απαντάνε αυτή τη φορά στα τηλέφωνα?

SIAP4

Μήπως και πρόκειται να κάνουν τίποτε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης