Αλλοδαποί «έπνιξαν» τη Μύκονο στα είδη παρεμπορίου

Αλλοδαποί «έπνιξαν» τη Μύκονο στα είδη παρεμπορίου

Αστυνομικοί και Λιμενικοί συνέλαβαν έξι αλλοδαπούς, τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες

Mykonos-paremporio
Οι «μαϊμούδες» κατέκλυσαν τις παραλιακές περιοχές της Μυκόνου, τις οποίες «οργώνουν» καθημερινά αλλοδαποί αναζητώντας πελατεία ανάμεσα στους επώνυμους και μη λουόμενους για να τους πουλήσουν τα χιλιάδες απομιμητικά είδη που φέρουν τις φίρμες γνωστών εταιρειών.

Στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού των ανέμων και του Λιμενικού εξαπέλυσαν επιχείρηση στις παραλίες και συνέλαβαν έξι αλλοδαπούς, τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 31, 32, 32, 38, 40 και 66 χρόνων που διέθεταν προς πώληση βιομηχανικά προϊόντα με αντίγραφα των εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρίας του εξωτερικού.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.349 τεμάχια τσάντες, γυαλιά ηλίου, υφασμάτινα αξεσουάρ και άλλα είδη παρεμπορίου, τα οποία θα καταστραφούν όπως ορίζει η νομοθεσία. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για διάθεση προϊόντων απομίμησης, πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης