Σάμος: Ντουλάπα έκρυβε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης!

Σάμος: Ντουλάπα έκρυβε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης!

Μέσα στη ντουλάπα- αποξηραντήριο, καλλιεργούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 53 ως 90 εκατοστών σε γλάστρες!

a1e45b0954f7609ddb03eee2e8f22b57_XL
Μια πτυσσόμενη υφασμάτινη ντουλάπα ύψους δυο μέτρων έκρυβε τα ένοχα μυστικά ενός 49χρονου υπόπτου για υπόθεση ναρκωτικών, όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Καρλόβασι και βρήκαν στο εσωτερικό της ένα ολόκληρο... εργαστήριο!

Ο δράστης είχε διαμορφώσει τον χώρο της ντουλάπας ώστε να εγκαταστήσει πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με λαμπτήρες, μεταλλικό αεραγωγό με ενσωματωμένο μοτέρ απορρόφησης αέρα, ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, φίλτρο αέρα, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη, μπαλαντέζα και ηλεκτρικό καλώδιο! Μέσα στη ντουλάπα- αποξηραντήριο, καλλιεργούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 53 ως 90 εκατοστών σε γλάστρες!

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν 125 γραμμάρια ακατέργαστη; κάνναβης, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 400 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρεις τρίφτες με υπολείμματα χασίς, πέντε γλάστρες με αποξηραμένα τμήματα φυτών κάνναβης ύψους 32 ως 47 εκατοστών, ένα σπορείο με χώμα πλήθος σπόρων κάνναβης, 78 τεμάχια χαρτάκια, ένας μηχανοκίνητος μεταλλικός στρίφτης καπνού που έφτιαχνε τσιγαριλίκια, ένας ηλεκτρονικός ατμοποιητής με υπολείμματα χασίς, δυο μεταλλικές πίπες, υγρό λίπασμα και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια.

Όλα κατασχέθηκαν και ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης